top of page
Search
Writer's pictureNives Jurman

ASTROLOGIJA IN BACHOVE ESENCE

Transformacija negativnih vzorcev


Astrološka karta predstavlja vrata v globino naše notranjosti. Ko opazujemo planete, pravzaprav istočasno gledamo vase.  V zodiaku odkrivamo arhetipe, ki se odražajo v naši zavesti, kot živeče sile, ki nas spremljajo skozi življenje.


Z astrologijo razkrivamo energetsko sestavo našega bitja - tako tisto, ki je prisotno v naši zavesti, kot tisto, ki deluje v nezavednem. S preučevanjem zvezd dejansko raziskujemo in spoznavamo sebe.


Raziskovanje položajev planetov, aspektov in hiš nam pomaga razkriti subtilne energijske vzorce, ki delujejo v naši zavesti in podzavesti. In v primeru neharmoničnih aspektov, ki nakazujejo na notranje napetosti ali blokade, lahko uporaba ustreznih Bachovih esenc pomaga omiliti težave in podpreti procese notranjega zdravljenja.


Na primer, če ima oseba v svoji rojstni karti neharmonično povezavo med Luno in Marsom, to nakazuje na zahtevno kombinacijo, kjer prevladuje močna čustvena intenzivnost. V zgodnjem otroštvu bi lahko ta oseba doživljala veliko nepotrpežljivosti s strani družine in bila deležna kričanja ali hladnosti namesto občutka varnosti.


V takem primeru bi Bachova esenca Holly – Bodika pomagala umiriti negativna čustva, prebuditi nežnost ter odpreti srce. Njen pravi pomen bi se razkril v vzpostavljanju čustvenega ravnovesja ter spodbujanju ljubezni in sočutja, kar bi omogočilo osebi, da doseže notranjo harmonijo in se bolj poglobi v svoj čustveni svet ter v odnose s svetom okoli sebe. Pri obravnavi takšne kombinacije v astrološki karti pa je koristno pogledati tudi, v katerem znamenju in hiši se nahajata Luna in Mars in tako prilagodili terapijo z dodatnimi esencami, ki bi celostno podprle ta izzivalni aspekt.


V zaključku lahko povzamem, da astrologija in Bachove esence tvorijo močno orodje za transformacijo negativnih vzorcev in dosego notranjega ravnovesja. Medtem ko astrološka karta odpira vrata do spoznavanja subtilnih energijskih vzorcev, ki delujejo v naši zavesti in podzavesti, nam uporaba Bachovih esenc omogoča nežno doživljanje in sprostitev starih čustev ter vzorcev, ki lahko vplivajo na nas na podzavestni ravni.


Razreševanje teh čustvenih stanj je ključno, saj lahko nerazrešena čustva ustvarjajo neravnovesje na energijski ravni, kar vpliva na naše celotno dobro počutje. S sinergijo astrologije in Bachovih esenc imamo možnost izboljšati svoje življenje in doseči notranjo harmonijo ter mir.


Pišite mi in skupaj bomo z astrološko analizo ter Bachovimi esencami poiskali vašo pot do notranjega miru in harmonije.

46 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentit


bottom of page