top of page
Search
Writer's pictureNives Jurman

ASTROLOGIJA ZA ZAČETNIKE: VENERA V DVOJČKIH

Updated: Jun 22, 2021


Natalna Venera v Dvojčkih je ljubeča, radovedna in muhasta. Otrok z Venero v Dvojčkih je družaben in komunikativen.
Natalna Venera v Dvojčkih

VENERA V DVOJČKIH: DRUŽABNOST, RAZIGRANOST IN MUHAVOST:

Venera - o njej lahko preberete več v prejšnjem zapisu o Veneri in v gradnikih otrokove osebnosti - spet menja znamenje. Tokrat gre v spremenljivo in neskončno radovedno znamenje Dvojčkov, kjer bo ostala do 2.6.2020.

*Pozor: Venera je le ena od treh osnovnih gradnikov osebnosti, ki ta mesec prestopajo v Dvojčka. Prejšnji teden je v Dvojčka prestopil Merkur, naslednji teden bo pa Sonce. Takrat vam pripravim tudi krajšo analizo tega "mini obdobja Dvojčkov".


KAKO VENERA V DVOJČKIH VPLIVA NA LJUBEZEN?

Venera v Dvojčkih bo razširila naše polje interesov in izrednih družbenih veščin. Pomembno je, da v tem času ostanemo pozorni pri vseh dejanjih, saj lahko energije znamenja povzroči nestrpnost in prenagljenost na vseh področjih. Čeprav je Venera v Dvojčkih družabna in komunikativna je priporočljivo obdržati distanco na čustveni ravni. To nikakor ni čas, da bi se zavezali ali izpovedali svojo nesmrtno ljubezen. Raje jo izkoristite za uživanje v vseh priložnostih, ki so nam na voljo. Zabavajte se, spogledujte se in bodite razigrani.


KAKO VENERA V DVOJČKIH VPLIVA NA DENAR?

Venera, ki je "nadzornica" področja denarja, nas v Dvojčkih spodbuja, da zapravljamo za vse, kar bo obogatilo naše možgane in okrepile duha. Nikakor pa v tem obdobju Venere v Dvojčkih ne zapravljajte za razkošje, saj nam lahko energija spravi finance v neravnovesje.


OTROK Z VENERO V DVOJČKIH

Otrok z Venero v Dvojčkih se izraža površinsko. Zaradi želje po raznolikosti izkušenj se mu ne uspe oprijeti ene same stvari. Pri vedrem, muhastem otroku, rojenem v znamenju Dvojčkov, si Venera ne želi stalnosti. Za to pozicijo je bila oblikovana skovanka "načrtna zastarelost". Takšen otrok je rojeni pripadnik potrošniške generacije, ki ne ceni tistega, kar je trajno. Pri malemu otroku se to odraža v dolgočasenju ob včerajšnjih igračah in igrah, zato zahteva vedno nove stvari.

Tak otrok sicer brez težav pridobiva prijatelje, ki jih privlači s šarmom in duhovitostjo. Želi si imeti čim več prijateljev. Lastnost te pozicije je tudi dejstvo, da je stalno na poti, saj si želi obiskati različne kraje, kjer srečuje in se druži z veliko ljudmi. Razlog za to je želja po površinskih odnosih, saj tak otrok (in pozneje odrasli) noče zgraditi trdnega ali preveč čustvenega odnosa. Iz istega razloga tak otrok ni zainteresiran za pretirano vstopanje v življenja drugih, saj to pomeni zavezanost in odgovornost, čemur se izogiba. V najstniških letih se lahko razvije v novodobnega trubadurja, ki raje govori o izkušnji ljubezni, kot da jo doživlja. Zaradi potrebe po stalni stimulaciji išče vedno nove in različne romantične avanture.


VZGOJA OTROKA Z VENERO V DVOJČKIH

Otrok z natalno Venero v Dvojčkih bo čas čas rad preživljal v družbi drugih, v deljenju svojih idej. Lahko je zelo zgovoren ter se zlahka izraža.

Pomen komuniciranja, učenja in gibanja je zelo velik in zanj je naravnost nujno, da se čim več izraža in giba. Usmerjajte ga v aktivnosti, ki krepijo ta področja. Užival bo v raziskovanju različnih krajev in verjetno bo srečevanje z novimi ljudmi zanj vznemirljivo in stimulativno. Čezmerno izražanje naklonjenosti sicer značilno za takšnega otroka, ki je pa sposoben močnih mentalnih povezav.



Vas zanima Venera vašega otroka? Pišite mi.

547 views0 comments

Recent Posts

See All

留言


bottom of page