top of page
Search
Writer's pictureNives Jurman

Sezona device

Devica je šesto znamenje zodiaka in drugo zemeljsko znamenje. Devici vlada Merkur, kjer je v astrološkem smislu tudi doma in vlada komunikaciji. Devica je polje v zodiaku, ki je skromno znamenje in nima nikakršnih visokoletečih in abstraktnih ambicij. Pri devici se moramo spopasti z vsakodnevnimi obveznostmi in procedurami, živeti in razvijati moramo funkcionalnost na povsem zemeljskem vsakodnevnem planu.

Ker med 23. avgustom in 23. septembrom Sonce sije skozi zodiakalno znamenje device, pogosto rečemo, da stopamo v sezono device, ki nas opominja, da moramo biti spremenljivi, a neomajni. Ker menjava letnih časov predstavlja nihanja, ki se dogajajo, bo morda na začetku tega astrološkega obdobja več nereda, ki ga bo potrebno pospraviti in doseči ravnovesje v našem vsakodnevnem urniku. Zahvaljujoč praktičnosti in resnosti, ki ju prinaša ta sezona se bomo počutili bolj produktivni, si začrtali cilje in se jih lotili korak za korakom. Vzemimo si čas, da bodo naše zadeve urejene. Sonce v devici želi, da se naš fokus premakne na drobne malenkosti v življenju. Zdaj je pravi čas, da “naredimo red” v življenju. Marsikomu se ukvarjanje z malenkostmi ne sliši zabavno, a to obdobje nas lahko zagotovo osvobodi nepotrebnega stresa, saj nas prav misel na urejanje malenkosti pogosto preganja. Organizirajmo dom, pisarno ali omare, pripravimo urnike za prihajajoče šolsko leto, uredimo vse delovne podrobnosti in izboljšajmo komunikacijo na delovnem mestu. Zdaj je pravi čas za to.



Rojstna karta vam omogoča, da odklenete skrite potenciale in se soočite z izzivi z večjo jasnostjo in samozavestjo. S tem dragocenim vodnikom ste opremljeni, da raziskujete neizmerne globine vaše lastne duše. Naj bo vsak korak na tej poti raziskovanja osvetljen z zvezdami, ki vas vodijo k odkrivanju vašega pravega jaza in neomejenih možnosti, ki jih ponuja vesolje.


Če še niste raziskali svojih potencialov, mi pišite in z veseljem vam bom pomagala razkriti to skrivnost.


73 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page