top of page
Search
Writer's pictureNives Jurman

sezona RAKA

Rak je četrto znamenje zodiaka in prvo vodno znamenje, ki mu vlada Luna - planet čustev in notranjosti, ki predstavlja čustveno domeno posameznika. Rak je neposredno povezan s svetom čustev, občutkov, bežnih zaznavanj, odtenkov in komaj zaznavnih vibracij. Gre za svet globokih občutenj, čustvenih reakcij in strasti, kjer pogosto zmanjka racionalna presoja.

Ker med 21. junijem in 22. julijem Sonce sije skozi zodiakalno znamenje raka, pogosto rečemo, da stopamo v sezono raka, kjer bomo občutili blagodejne učinke mehčanja ostrejših planetarnih energij.

Energija dvojčka nam je pomagala usmeriti energijo navzven ter se povezovati z ljudmi in okoljem okoli sebe. Ta energija je lahko tudi naporna, zaradi vsega kaosa pa smo lahko utrujeni.

Ko sonce prestopi v ozemlje raka, prehajamo v sentimentalno, intuitivno obdobje. Takrat se lahko povežemo s svojimi najglobljimi čustvi. To bo čas, ko bomo še posebej osredotočeni na uživanje z najdražjimi. Višje temperature, močna sončna svetloba vabijo na plažo in poletna potovanja so lahko v polnem teku, predvsem ker bomo lahko preživeli kvaliteten čas z ljudmi, za katere nam je mar.

Sezona raka je tudi pravi čas, da se poglobite v svoje najgloblje občutke, da se negujete in naredite prostor v svojem življenju za vse svoje lastne potrebe, želje in cilje. Čas je, da se osredotočite na to, kdo ali kaj je najpomembnejše. Ne glede na to, ali vam bo v sezoni raka prijetno ali neprijetno, se ne borite proti svojim čustvom, saj bodo močnejša od vas in če jih boste ignorirali, ne bo nič bolje.

Trenutno obdobje je idealno, da prisluhnemo sami sebi in svojim občutkom, da začutimo globljo resnico in si razjasnimo, kateri odnosi nas negujejo, ščitijo, obnavljajo in varujejo. Skrb in nega za ljubljene ter hišni projekti bodo v ospredju. To je tudi čas za počitek in regeneracijo.


Kako se čim bolj približati otrokovi individualnosti in ga čim bolje razumeti?

Rojstna karta je neprecenljivo orodje za prepoznavanje, kakšen je vaš otrok in zakaj.

Preverite ponudbo in mi pišite.


79 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page