top of page
Search
Writer's pictureNives Jurman

Ste mama v znamenju leva?

Mame, ki so rojene v znamenju leva (22. julij - 22. avgust) svoje otroke velikodušno zasipajo z ljubeznijo in naklonjenostjo ter si jih vedno pripravljene ščititi.

Mama levinja svojim otrokom služi kot zgled optimizma, poguma, dostojanstva, radodarnosti, velikodušnosti, skrbnega odnosa do šibkejšega in navdihujočega organizatorja.

Ljubi svoje otroke in misli, da so najboljši. Je zabavna, energična in ljubeča mama, ki je zelo ponosna na otroke in od njih pričakuje veliko, vendar bo tudi naredila vse, da zagotovi, da imajo vse, kar potrebujejo in želijo. Rada preživlja čas z otroki in se vključuje v različne dejavnosti skupaj z njimi, da bi bila tesni del njihovega vsakdana.


Ne samo, da bo mama v znamenju leva odlična prijateljica svojim otrokom, bo tudi njihova največja in najboljša oboževaka na celotni poti življenja. Spodbujala jih bo, naj dajejo vse od sebe in se trudila, da so na poti k doseganju svojih ciljev. Pri svojih otrocih bo še posebej spodbujala ustvarjalnost in jim omogočila, da se izražajo z vsem srcem. Ko bodo njeni otroci odraščali bo spoštovala njihov individualizem in jim bo vedno v podporo.


Mama Lev ima s svojimi otroki tesen odnos, ki temelji na zaupanju. Njeni otroci ne bodo nikoli dvomili v njeno avtoriteto. Lahko je stroga pri gospodinjskih opravilih, otroke bo naučila delati. Pozna pravi način, kako pripraviti svoje otroke, da bodo samostojni posamezniki. Kakor je lahko igriva, velikodušna in srčna, je obenem tudi zahtevna.


Včasih lahko postane preveč dramatična in ne upošteva, da športni poraz, slaba predstava, oguljeno koleno ali slaba ocena niso konec sveta. Če so njeni otroci rojeni v občutljivih vodih znamenjih bi to lahko povzročilo večji problem, zato se bo morala naučiti ublažiti nekatere svoje reakcije. V asih se lahko ne zavedajo otrokovih čustvenih potreb, zato morajo iskati ravnovesje pri skrbi za otrokove čustvene in materialne potrebe.


Kako se čim bolj približati otrokovi individualnosti in ga čim bolje razumeti?

Rojstna karta je neprecenljivo orodje za prepoznavanje, kakšen je vaš otrok in zakaj.

Preverite ponudbo in mi pišite.


106 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page